معرفی 6 کنترل پنل رایگان برای هاستینگ : در دنیای امروز اینترنت دیگر جزو جدانشدنی زندگی مردم شده و اکثر کسب و کارها خواه یا ناخواه به اینترنت و وبسایتهای مختلف وابسته هستند. به نحوی که اگر بستر آنلاین نباشد خیلی از کارها عقب میافتد. یکی از راههایی که به وسیله آن میتوان وبسایت را بهتر مدیریت کرد، استفاده از کنترلپنلهای رایگان برای هاستینگ هستند. شما به وسیله این ابزار میتوانید به راحتی و بدون داشتن مهارت خاصی وبسایت خود را مدیریت کنید و در آن تغییراتی که میخواهید اعمال نمایید. خیلی از افراد میپرسند بهترین کنترلپنلهای رایگان برای هاستینگ کدام موارد هستند؟ ما در این مطلب از هاکان سرور قصد داریم به صورت کامل مناسبترین و بهترین کنترلپنلهای رایگان را به شما معرفی کنیم و مزایا و معایب هرکدام را توضیح دهیم. هدف ما این است که شما بتوانید در انتهای مقاله بهترین کنترلپنل رایگان را انتخاب کنید و وبسایت خود را با عملکرد بهتری مدیریت نمایید.
بهترین کنترل پنل های رایگان برای هاستینگ و وبمستران مبتدی
اگر جزو وبمستران مبتدی هستید، باید دقت ویژهای در انتخاب کنترل پنل رایگان برای هاستینگ داشته باشید. زیرا با کمک این ابزار میتوانید خیلی راحتتر و بدون دانش زیاد وبسایت خود را مدیریت کنید. در ذیل به شما بهترین کنترلپنلهای رایگان برای هاستینگ را معرفی نمودهایم تا انتخاب برای شما راحتتر شود.
cPane نسخهی رایگان در WHM
باوجود اینکه اکثریت cPanel را یک کنترلپنل پولی حساب میکنند؛ اما خیلی از شرکتهای هاستینگ نسخه رایگان cPanel را در مدل WHM تولید میکنند. این نسخه به کاربران این امکان را میدهد که به سادگی هرچه تمامتر وبسایتهای خود را کنترل کنند.
Webmin
یکی از کنترلپنلهای رایگان و بسیار خوب که در مدیریت سرورهای لینوکس میتوان از آن کمک گرفت کنترل پنل Webmin است. برخی از قابلیتهای این کنترلپنل رایگان شامل پیکربندی برنامهها، بررسی وضعیت سیستم، مدیریت کاربران و بستهها و پشتیبانگیری و بازیابی میباشد.
Virtualmin
این کنترلپنل رایگان بر پایه Webmin ساخته شده و بیشتر مناسب مدیریت وبسایتهای متعددی است که روی یک سرور هستند. با این کنترلپنل به راحتی میتوانید حسابهای کاربری و دامنهها را بررسی نمایید.
ISPConfig
این کنترلپنل رایگان برای مدیریت چندین سرور بسیار کارآمد میباشد و از نوع متنباز برای لینوکس است. از جمله امکانات این کنترلپنل میتوان به مدیریت حسابهای ایمیل و دامنهها FTP و DNS اشاره کرد. سطوح دسترسی لایهبندی شده، پشتیبانی از آپاچی و Nginx، ابزارهای قدرتمند برای مدیریت سرورها و پشتیبانی قوی از قابلیتهای متنوع این کنترلپنل هستند.
Ajenti
Ajenti یا آجنتی از دیگر کنترلپنلهای رایگان و قوی است که کاربران از آن راضی هستند. شما به راحتی میتوانید با این کنترلپنل خدمات وبسایت خود را مدیریت نموده و سرور را بررسی نمایید. Ajenti همچنین به راحتی قابل نصب و پیکربندی است. از دیگر امکانات آجنتی میتوان به افزونههای کاربری متعدد آن، محیط ساده، فایروال داخلی، رابط خط فرمان و … اشاره کرد.
Froxlor
Froxlor از دیگر کنترلپنلهای رایگان هاستینگ متن باز است که قابلیتهایی مثل بررسی دامنهها، حساب کاربری، ایمیل و تنظیم DNS را دارد. این کنترلپنل با رابط کاربری آسان و راحت بیشتر برای ارائه دهندگان خدماتی اینترنتی مانند ISP مناسب است. پشتیبانی از ای پی ورژن 6، ذخیره چندین فایل PHP، مدیریت اکانت هاست برای کاستومر از جمله ویژگیهای Froxlor هستند. همچنین این کنترلپنل مجهز به پشتیبانی SSL است که به سرورها اجازه میدهد پورتهای امنی مشخص نمایند.
بنابراین با این کنترلپنلهای رایگان هاستینگ، وبمستران مبتدی دیگر نگران مدیریت وبسایت خود نخواهند بود؛ چون میتوانند بدون دانش خاصی وبسایت خود را کنترل کنند و فعالیتهای آنلاین را انجام دهند.
چگونه یک کنترل پنل رایگان برای هاستینگ انتخاب کنم؟
اگر بتوانید کنترلپنل مناسبی برای خود تهیه کنید میتوانید به خوبی عملکرد وبسایت را بهبود بخشیده و آن را مدیریت کنید. در ذیل با چند راهکار به شما آموزش دادهایم که از بین کنترلپنلهای رایگان هاستینگ به چه مواردی توجه کنید و کدام را مطابق با نیازتان انتخاب نمایید.
- در ابتدا بهتر است از قابلیتها و امکانات کنترلپنل آگاه شوید. به عنوان مثال میتواند به خوبی دامنهها را مدیریت کند یا در رابطه با حسابهای ایمیل و پایگاههای داده چطور کار میکند.
- بررسی کنید که کنترلپنل با سیستم عامل سرور شما مثلا لینوکس یا ویندوز مطابقت داشته باشد.
- از رابطه کاربری کنترلپنل غافل نشوید. توجه کنید که از لحاظ رابط کاربری ساده و کاربرپسند باشد.
- مطمئن شوید که کنترلپنل انتخابی از فناوریهایی که شما لازم دارید مثل MySQL، Apache، Nginx و PHP پشتیبانی میکند.
- میتوانید از منابع آموزشی و اطلاعاتی که در این حوزه وجود دارد استفاده کنید و بیشتر با کنترلپنل آشنا شوید.
- جامعه فعال را بررسی نمایید تا در صورت وجود مشکل بتوانید به آنها مراجعه نموده و سوالات خود را بیان کنید.
- توجه داشته باشید که کنترلپنل بروزرسانی مداوم داشته باشد.
- امنیت از دیگر مواردی است که باید هنگام بررسی کنترلپنل به آن توجه نمایید. بررسی کنید که آیا کنترلپنل میتواند به خوبی از وبسایت و سرور شما محافظت کند یا خیر.
- برای تصمیمگیری بهتر به نظرات دیگر کاربران و افرادی که در این زمینه سابقه دارن توجه نمایید.
- برخی از کنترلپنلها وجود دارند که به کاربران نسخه دمو یا آزمایشی ارائه میدهند. شما میتوانید از این نسخهها استفاده کنید و با امکانات و ویژگیهای آن آشنا شوید.
همانطور که بیان کردیم از کنترلپنلهای رایگان و معروفی که در این حوزه وجود دارند مواردی مثل CPanel Free”، “Webmin”، “Ajenti” و “ISPConfig هستند که میتوانید مطابق با نیازهای خود آنان را بررسی نمایید.
هاکان سرور میزبان امن شماست
برای مدیریت حرفهای وبسایت خود میتوانید از کنترل پنل رایگان برای هاستینگ استفاده کنید و برای یک گام بسیار مهم در این حوزه بردارید. از آنجایی که این ابزارها بسیار مختلف و متنوع هستند و ویژگیهای متنوعی دارند. وبمستران و توسعهدهندگان وبسایت ابتدا باید به خوبی نیازها و قابلیتهای کنترلپنل را بررسی نمایند و در نهایت تصمیم بگیرند که چه انتخابی داشته باشند.
کنترلپنلهای رایگان به خوبی به افراد تازهکار کمک میکنند تا بدون دانش و مهارت خاصی بتوانند وبسایت خود را مدیریت کنند. اگر کنترلپنل مناسبی انتخاب کنید خیالتان از وبسایت راحت میشود و میتوانید با تمرکز زیاد روی محتوای خود کار کنید و مشکلات فنی را حل نمایید. امیدواریم با خواندن این مطلب یاد گرفته باشید که چگونه بهترین کنترلپنل رایگان را برای هاستینگ انتخاب کنید. دارندگان وبسایت با انتخاب یک کنترلپنل مناسب قدم بسیار مهمی در دنیای دیجیتال و کسبوکارشان برخواهندداشت.